Безплатно счетоводство

 Мили клиенти, Вие току-що сте стартирали бизнеса си.

Обикновено всяко начало е трудно и финансите не достигат.

За това ние подпомагаме бизнеса Ви с пакет „СТАРТ“, като предлагаме 50% отстъпка от счетоводното обслужване за първия и втория месец при подписване на едногодишен договор.

Достатъчно е само да се свържете с нас.

Ние ще Ви посетим в удобно време, за да обсъдим в детайли от какви услуги точно се нуждаете, ще Ви консултираме по счетоводното и данъчното законодателство.

След подписване на договора, от Вас се иска само да съхранявате документите, а ние ще ги взимаме от офиса Ви, обработваме ги и подаваме необходимите декларации и документи. Ние ще Ви представляваме пред НАП, НОИ, Инспекция по труда и другите компетентни органи.

По всяко време можете да поискате консултация и ние да Ви дадем точния отговор, за да можете да вземете правилно решение за успеха на Вашия бизнес.

От тук нататък ние поемаме отговорността за счетоводното обслужване и обработка на заплатите, а Вие се грижите за своя бизнес.

Целта ни е да изградим взаимно уважение и доверие, както и дълготрайни контакти. Всеки възникнал казус ние задълбочено го анализираме. При необходимост привличаме за наша сметка данъчни консултанти, експерти по осигуряването, одитори, адвокати.

Свържете се с нас, консултацията е БЕЗПЛАТНА.


За допълнителна информация за промоцията, свържете се с нас.